09.09.10

Запрошуємо на тренування

Клуб спортивного орієнтування “Товариш” створений 30 вересня 1980 року. З 1985 року знаходиться за адресою: Мукачево, вул. Маргітича (колишня Московська), будинок 40 (у цокольному приміщенні).

З того часу в клубі було виховано кілька поколінь учнів, підготовлено чимало спортсменів-розрядників, понад 90 кандидатів у майстри та 10 майстрів спорту. Вихованці клубу у складі збірних команд України виступали і перемагали на чемпіонатах колишнього СРСР, Європи, світу, побували на змаганнях у більшості країн Європи, а також в Китаї, Росії, Ізраїлі, Таджикистані.

Хоча основною спеціалізацією у клубі є спортивне орієнтування (бігом, вело та лижне), гуртківці також активно приймають участь у різноманітних туристичних змаганнях (перемагали на всесоюзних та українських чемпіонатах), туристичних походах різної категорії складності (пішохідних, лижних та вело, у тому числі й тих, що визначалися кращими на всесоюзному та національному рівні), змаганнях з кросу та гірського бігу, велокрос-кантрі.

У 2010-2011 навчальному році тренування у клубі проводять:


відмінник освіти України, тренер вищої категорії Олександр Владиславович Цепурдей (0501556910)

та член збірної команди України Ніна Анатоліївна Расчупкіна

Запрошуємо на заняття учнів у віці від 10 до 16 років. У будні тренування проводяться з 15.30 до 17.00, у вихідні - з 9.30 до 13.00. Заняття проходять в парках та лісових масивах навкруги Мукачева на свіжому повітрі, в зимовий період – на лижах. Діти вчаться орієнтуватися на місцевості, розширюють кругозір, підвищують швидкість мислення. Діє секція МТВО – спортивного орієнтування на велосипедах. У період шкільних канікул проводяться оздоровчі табори в різних куточках України. Ваших дітей чекає дружний колектив і індивідуальний підхід педагогів.


Заняття безплатні

"Історичні" фотоальбоми з життя клубу тут та тут

Немає коментарів:

Дописати коментар

Показуємо, що ми живі і не боїмося!

Публікуємо сторінки щоденника Миколи Плюйка – одного з найсильніших орієнтувальників України 70-80-х років минулого століття. Багато років ...