11.11.10

У суботу їдемо на змагання до Ужгороду!

Старт на околиці Ужгороду у найзахіднішому ліску України, практично – на кордоні зі Словаччиною (до Євросоюзу не більше 200 метрів! Правда – і колючий дріт з прикордонними заставами)!

Назва змагань: відкритий особистий чемпіонат Закарпаття зі спортивного орієнтування на довгих (у суботу) та коротких (у неділю) дистанціях 2010 року.

Організатори – колектив Закарпатського центру туризму і спорту учнівської молоді. Головний суддя та начальник дистанції (!?!) Георгій Фечо, головний секретар – Тетяна Хоменська.

Мукачівська команда відправляється о 9.30 від колишнього Будинку офіцерів (вулиця Горького, 21) на комфортабельному автобусі «Karosa»
Об 11.00 організатори змагань проводять урочисте відкриття. Старт починається об 11.30. Закінчаться суботні змагання о 15.00 - повертаємося в Мукачево.
Карта «Кадлубець» (автор колишній ужгородець, а нині громадянин США С.Слуцький), масштаб 1:10000, переріз 5 м.
На фотографії найдосвідченіші учасники попередніх обласних змагань з Мукачева та Ужгороду - сподіваємося, що і цього разу їх буде не менше! А так наймолодші з них виглядали чверть століття тому:
Meteoprog на суботу обіцяє чудову – теплу до +15 – осінню погоду.
Приєднуйтеся до нас!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Показуємо, що ми живі і не боїмося!

Публікуємо сторінки щоденника Миколи Плюйка – одного з найсильніших орієнтувальників України 70-80-х років минулого століття. Багато років ...