16.04.11

Фінка Інгрід Стенгард та росіянин Антон Фоліфоров – переможці другого етапу МТВО-Кубка світу 2011

Сайт ФСО Фінляндії: - "Чотири медалі на середній дистанції вибороли для нашої збірної велоорієнтувальники Фінляндії. Інгрід Стенгард та Маріка Хара зайняли перше та друге місця в змаганнях жінок, а Самулі Саарела і Юссі Лауріла стали відповідно срібним та бронзовим призерами серед чоловіків.  
- Дистанція у технічному плані не була складною, практично у більшості випадків доводилося робити вибір між правим або лівим варіантами, все вирішувала фізична готовність спортсмена, - сказала фінішувавши Стенгард.
- Певні складнощі виникали при ідентифікації потрібної дороги – на відкритих ділянках часом це було нелегко. Варіанти між КП були відносно простими і швидкісними, - прокоментував тренер фінської збірної  Том Томпурі."
Сайт ФСО Данії: - "У порівнянні з цікавим вчорашнім спринтом, де всю дистанцію доводилося працювати в дуже складних технічних умовах, дотримуючись балансу між швидкістю і технічною роботою, траса середньої дещо розчарувала... Данці, що відомі як одні з найдосвідченіших, найшвидчих гонщиків, жалілися на нудну, таку, що "вводить в оману" карту...
У лісі було досить багато сміття, серед якого, у пошуках чогось корисного для себе, бродили групи циган. Деякі стежки були густо вкриті битим склом - одним з постраждалих від цього став наш Андреас Прошовські, який, проколовшись, вимушений був долати заключну частину траси пішки..."
Фотографії від Mets Miklos

Кубок Світу - місця наших: 58 - Олексій Жданович, 73 - Ференц Гутлебет, 74 - Марк Лизак;
34 - Анна Телякевич, 44 - Віра Жданович;
Кубок Угорщини: Ч-17 (20 уч.): 6 - Олександр Касьянов
Ч-40 (42 уч.): 22 - Руслан Касьянов; Ж-20 (8 уч.): 6 - Христина Кузьма
Всі результати тут

Немає коментарів:

Дописати коментар

Показуємо, що ми живі і не боїмося!

Публікуємо сторінки щоденника Миколи Плюйка – одного з найсильніших орієнтувальників України 70-80-х років минулого століття. Багато років ...