10.03.24

"Нариси з історії розвитку спортивного орієнтування в Україні" Валерія Глущенка

До 50-річчя Першихвсесоюзних змагань, що проходили на Закарпатті, Валерій Сергійович Глущенко написав «Нариси з історії розвитку спортивного орієнтування в Україні», які були розміщені у книзі «Из истории отечественного спортивного ориентирования 1963-2013» (автор-упорядник Юрій Константинов), виданій 2013 року у москві. На сьогодні це є найточнішим, хоча і стислим, описом історії нашого спорту в Україні.

Валерій .Глущенко з командою мукачівського КСО "Товариш" та іншими українськими орієнтувальниками на змаганнях у Польщі.
о
2013 р. Ювілейні змагання в Ужгороді: Олександр Цепурдей (голова ФСО Закарпаття), Юрій Ніканоров (голова дитячо-юнацької комісії ФСОр), Костянтин Сас (почесний член ФСОУ, суддя Перших всесоюзних змагань, завуч Закарпатського ЦТКЕСум), Володимир Чепа (директор Закарпатського ЦТКЕСум, кандидат педагогічних наук), Юрій Константинов (доктор педагогічних наук, голова комісії суддів ФСО ссср, директор Центральної ДТЕС), Степан Легеза (ветеран туризму, суддя Перших змагань).

о

Немає коментарів:

Дописати коментар

Показуємо, що ми живі і не боїмося!

Публікуємо сторінки щоденника Миколи Плюйка – одного з найсильніших орієнтувальників України 70-80-х років минулого століття. Багато років ...