23.05.11

22 травня, Мукачево - МТВО-чемпіонат України - довга дистанція

Натисни на заголовок

Фоторепортажі тут і тут

6 коментарів:

  1. Мені дуже сподобалась карта спринту:)
    На мій погляд, дистанція була не складною, але - цікавою. В цілому я їхала без помилок тож і результат вийшов непоганим:)

    ВідповістиВидалити
  2. І мені дуже сподобалися змагання на Шипці. Незважаючи на те, що важкувато дався підйом. Технічно дистанція була не дуже важкою, 1 та 2 КП я взяла без помилок, але, коли їхала на 3 пункт, трошки заблукала: переплутала стежки і лиш з'їхавши з гори, зрозуміла, що спустилася не туди. Підйом долала з велосипедом в руках. Надалі вже не помилялася, але той підйом зайняв у мене дуже багато часу. В цілому я отримала велике задоволення від траси!

    ВідповістиВидалити
  3. Все вийшло добре, якби б обійшлося без травм!

    ВідповістиВидалити
  4. Довга дистанція далася мені нелегко: було досить багато підйомів. Нажаль, були й помилки: коли їхала на одне з КП, то не помітила потрібної стежки і тому мені довелося повертатися. Але в цілому мені сподобалось:)

    ВідповістиВидалити
  5. Перший день був супер. Дистанція не була складною, я проїхав її добре, але дуже боляче впав на середині траси. Другий день був класним, якби ще не світило так безжалісно сонце. Карта була цікавою, дороги - відмінними, але я умудрився "тупити" і потратив з-за помилок чимало часу. Коли виїзджав з першого КП на друге, то побачив суперника, який стартував за мною, і я, на диво, почав дуже швидко їхати, з-за цього і помилявся. Але все одно я приїхав першим.

    ВідповістиВидалити
  6. Враження від змагань дуже класні. Мені дуже сподобалося. Дякую клубу за запрошення і дякую всім суддям й спонсорам, а особливо Олександру Ц.

    ВідповістиВидалити

Показуємо, що ми живі і не боїмося!

Публікуємо сторінки щоденника Миколи Плюйка – одного з найсильніших орієнтувальників України 70-80-х років минулого століття. Багато років ...