28.07.11

Чемпіонат України в Сумах. Наші серед переможців.

Перші (короткі) враження від змагань в Сумах: організація, сервіс, загальна атмосфера змагань - на найвищому рівні; дистанції, якість доріг, карта в цілому - відмінно! Єдиний недолік (що на совісті киянина Кір'янова - інспектора змагань, який, за словами організаторів, без попередження "кинув" їх) - карта виконана не у стандартних велознаках, що привело до певних проблем у спортсменів.
Мукачівці виступили достойно: Гліб Толстоусов (разом з ужгородцями Ференцом Гутлебетом та Олексієм Ждановичем) став чемпіоном по гр.Ч-21 в естафеті та виборов бронзу на подовженій дистанції; Едуард Бубряк та Сашка Золтан перемогли в естафеті МІКС та здобули відповідно "золото" і "срібло" на подовженій серед однолітків; Наталка Шозда (разом з ужгородкою Вірою Жданович) стала переможницею в естафеті по Ж-21 та бронзовою призеркою в особистій першості по Ж-17; Олександр Касьянов став чемпіоном серед двадцятирічних, а Василь Морозов - срібним призером серед сімнадцятирічних; Руслан Касьянов двічі був у призерах серед ветеранів. Вітаємо! (повні результати є тут)
Вже 30 - 31 липня на наших спортсменів чекають нові старти - у Новомосковську, що на  Дніпропетровщині

1 коментар:

Показуємо, що ми живі і не боїмося!

Публікуємо сторінки щоденника Миколи Плюйка – одного з найсильніших орієнтувальників України 70-80-х років минулого століття. Багато років ...