15.03.13

З-за різкого погіршення погодних умов перенесено чемпіонат України з МТВО, що мав проходити в Мукачеві 16-17 березня.


У відповідності до наказу Державної служби молоді та спорту України за № 716 від 11.03.2013 року  у м. Мукачеве (Закарпатська область) з 15 до 17 березня 2013 року мав відбутися чемпіонат України серед дорослих, Кубок України (1-2 етапи), чемпіонат України серед юніорів та юнаків зі спортивного орієнтування (на велосипедах). 

15 березня, після виходу на трасу та консультації з інспектором і керівником служби дистанції, головний суддя чемпіонату прийняв рішення: -  "У зв'язку з виникненням умов, що загрожують безпеці учасників (різким погіршенням погодних умов, оголошенням на території Закарпаття штормового попередження та рекомендацій Державтоінспекції), згідно п.2.9.3 Правил змагань зі спортивного орієнтування, відмінити змагання. Звернутися до керівництва Держмолодьспорту України та ФСО України з пропозицією про проведення даного чемпіонату в інші терміни." Рішення доведено до відома всіх учасників та команд, що заявилися своєчасно, до їх виїзду в Мукачево.


(Витяг з Правил:
2.9.3. Головний суддя має право:
·      припинити змагання з наступним їх закінченням того ж дня або відмінити взагалі, якщо виникли умови, що загрожують безпеці учасників; дистанція стала не придатною; не забезпечено належне медичне обслуговування;)

На Закарпаття прийшов 9-бальний шторм, що паралізував Європу.


 


Тоді як Закарпатська ОДА в особі О.Ледиди і "рятувальники" в особі М.Щербея перед об'єктивами телекамер та фотоапаратів відзвітували сьогодні про готовність до повені, на Закарпаття, судячи з усього, насувається зовсім інша стихія. Аномальний циклон, який паралізував чимало країн Європи, накриє всю Західну Україну. Сила шторму – 9 балів за 12-бальною шкалою Бофорта.
             За словами закарпатських синоптиків, протягом 15-16-го березня по Закарпатській області очікується погіршення погодних умов. 15-го у горах дуже сильний сніг, хуртовини, снігові замети, місцями налипанні мокрого снігу, ожеледь. На дорогах ожеледиця. Посилення північного вітру до 15-20, місцями 25-30 м/с. 16-го зниження температури вночі до 3-8°, у горах 10-15° морозу. Ожеледиця.
 

У зв’язку з тим, що на території Закарпатської області спостерігається сильний сніг та мокрий сніг з переходом в дощ, місцями ожеледь, хуртовини, на автошляхах налипання мокрого снігу, Державтоінспекція радить водіям, при можливості утриматися від поїздок без потреби, якщо ж потреба є нагальною - неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Показуємо, що ми живі і не боїмося!

Публікуємо сторінки щоденника Миколи Плюйка – одного з найсильніших орієнтувальників України 70-80-х років минулого століття. Багато років ...