12.11.10

З Днем народження, Друже!

Днями чергову річницю зустрів "останній з могікан", чи, краще, - перший з орієнтувальників Мукачева Руслан Вікторович Касьянов. Чому "останній…"? Руслан єдиний з тих, хто, першим записавшись до новоствореної секції у вересні 1980 року, зберіг вірність нашому спорту до сьогодні. Багаторазовий чемпіон України, призер чемпіонатів збройних сил колишнього СРСР серед курсантів військових училищ, майстер спорту зі спортивного орієнтування та кандидат у майстри  ще з 6-ти видів спорту – ось неповний перелік його спортивних досягнень! Тепер стопами батька йдуть його діти Олександр та Олександра Касьянови.

На цьому історичному фото – команда нашого клубу зразка 1980 року. Майбутній підполковник міліції Руслан Касьянов у першому ряду посередині.
Ну, і на останок скромний подарунок імениннику та й всім нам - пісня у виконанні групи "Бивні stars "Команда молодості нашої"

Немає коментарів:

Дописати коментар

Показуємо, що ми живі і не боїмося!

Публікуємо сторінки щоденника Миколи Плюйка – одного з найсильніших орієнтувальників України 70-80-х років минулого століття. Багато років ...